Homepage

Wat ik doe.

Als ‘millennial’ maakte ik de geboorte van sociale media mee en groeide ik er ondertussen zelf mee op. Samen met een passie voor foto, video en tekst werd dit al snel iets wat mensen zouden beschrijven als een hobby. Tegenwoordig kan ik het zelfs mijn job noemen, want in tegenstelling tot wat velen denken, is het toch niet zo makkelijk als het lijkt, al die sociale media.

Als bedrijf aanwezig zijn op sociale media is tegenwoordig een must. Niet alleen dat, je aanwezigheid moet ook betekenis hebben en invulling krijgen. Content creƫren, je producten in de kijker zetten, interactie met het publiek: het vraagt veel tijd en aandacht. In tijden waar algoritmes steeds strenger worden is het bovendien belangrijk dat dit op een juiste manier gebeurt. Daar komen dedicated content creators zoals mij aan te pas, om alle punten met elkaar te verbinden.

[siteorigin_widget class=”Athemes_Button”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”Athemes_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”Athemes_Services”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”Athemes_Portfolio”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”Athemes_Employees”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”Athemes_Button”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Lees mijn blog.

Af en toe schrijf ik ook artikels vanuit mijn eigen perspectief, zowel in het Nederlands als Engels. Dat kan gaan van mode en muziek tot films en hotspots. Check maar eens!

[siteorigin_widget class=”Athemes_Button”][/siteorigin_widget]